Hair Weave

Als je kiest voor hair extensions op basis van een hair weave, dan wil je natuurlijk probleemloos kunnen genieten van je nieuwe haardos. Daarom bespreken we eerst samen welke haarwensen jij hebt. Met een hair weave kun je vele kanten op. Veel vrouwen hebben de wens om langer of voller haar te hebben in één middag. Dat is heel goed mogelijk. Tevens is het mogelijk om dun haar meer volume te geven. Als je dit wilt combineren, dan kan dat natuurlijk ook. De hair weave maakt dit allemaal mogelijk. Gemiddeld kiezen onze klanten tussen de 3 en 8 hair weaves. Het is 100% echt haar van de beste kwaliteit dus u kunt het gewoon mee Wassen, Krullen en Stijlen.

Levensduur

Het haar van een hair weave gaat normaal gesproken zo’n 7 maanden mee. Daarna moeten nieuwe haar ‘matten’ aangeschaft worden. Tussentijds groeit je eigen haar en daarom moet de hair weave elke 6 weken uitgehaald worden en opnieuw ingezet worden. Bij het intakegesprek vertellen we je precies wat dit je gaat kosten.

Altijd de juiste kleur

Om te kunnen garanderen dat jouw hair weave een volgende keer weer precies de kleur heeft die je hebt gekozen, werken we met internationaal erkende kleurnummers. De kleuren die leverbaar zijn, laten we je zien bij het intakegesprek. De meeste vrouwen kiezen voor een kleur die hun eigen haarkleur benadert. Maar als jij een tintje lichter of donkerder wilt, dan kunnen we dat voor jou realiseren. Om de hair weave perfect te laten matchen met jouw haar, kunnen we als extra service zowel het eigen haar als de baantjes kleuren. Ook als jij meerdere kleuren haar door elkaar heen wilt laten plaatsen, dan verzorgen wij dat voor je.

Interesse of wilt u nog meer informatie?

Kom langs voor een gratis advies gesprek of neem contact met ons op!